Ófehértó SE – InfLazio SE 5-1

Megyei II. osztály, Díjözön csoport: 9. forduló (2012. 11. 04.)

Egész nap esett az eső, 340 szurkoló mégis inkább élőben nézi a közeli Ófehértó Arénában megrendezendő mérkőzést.
A látszólag jól felkészült Ófehértó SE 3-5-2-es felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdőcsapat: Roczkó – Ádám, Molnár, Asztalos- Takács, Rezes, Úszó, Sprintes, Hong – Alantas, Jakobinus.

A nagyon elszánt InfLazio SE 4-5-1-es taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdőjátékosok: Csávás- Hilschberg, Káplán, Garay, Presszer – Böőr, Zavadszky, Piszár, Rubint, Izzó – Árky.

Támadó játékát a szélekre kitoló Ófehértó leginkább ezzel a húzással próbálta meglepni ellenfelét. A hazai csapat nagyszerű gólhelyzetet teremtett egy ellentámadásból a küzdelem 8. percében, de Takács Alejandro bal oldalról leadott lövése visszapattant a felső lécről. A döntetlenbe belenyugodni nem hajlandó Ófehértó csapatának lehetősége nyílt a vezetés megszerzésére Sprintes Bernát bal oldali felfutásával, azonban a lövése gyengére sikerült, és a labda egyenesen Csávás Armand karjaiba hullott. Sprintes nem zavartatta magát, a zuhogó esőben is nagy lelkesedéssel játszott. A közvetett szabadrúgáshoz jutó InfLazio játékosai tipródtak a labda körül, majd végül egy begyakorolt mozdulatsor mellett döntöttek, ami a törzsszurkolóknak ismerős lehet már az edzésekről. Egy oldalpasszal elmozdították a védőket, így Árky Rajmund bombája rést ütött a sorfalon és a kapuban kötött ki: 0-1 az állás, 31 perc elteltével. Nem örülhettek azonban sokáig a vezetésnek, a hazaiak még a félidő vége előtt megfordították a meccset: Először a 35. percben Alantas Róbert fejjel volt eredményes (1-1), majd a 42. percben Takács Ottó lőtt 20 méterről óriási gólt, amivel 2-1-re módosította a szünetben az állást.

Presszer Dénes a mai napon messze képességei alatt teljesített, a felázott talaj ugyanis lelassította a gyors lábú játékost. 70 perc telt el a mérkőzésből, amikor a kínai nevű, de állítása szerint színmagyar Lee Hong a bal szélen a kapuig vezette a labdát, és tovább növelte a hazai előnyt: 3-1. Hilscher Bernát (InfLazio) a sípszó után lőtte el a labdát, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Ennek a félidőnek a hajrája is tartogatott izgalmakat a nőzőknek: A 85. percben Asztalos Péter tört előre a bal szélen, majd lövése utat talált Csávás Armand kapujába, ezzel 4-1-re módosítva az állást. A 90. percben, amikor a hosszabbításra váltott az óra, egy megpattanó lövés után Garay Károly ért bele szerencsétlenül a labdába, és végül az Ő öngólja állította be a végeredményt: 5-1.

Csapatunk ma nagyon szerencsétlen napot fogott ki az ófehértóiak otthonában, 5-1-es vereséget szenvedett.


A szerzőről